Diane original achat >>>
Univerzální velikost prstenu. • Jsem opravdový šperk-originál.• Jsem třpytivý se Swarovski Elements a jsem na to hrdý.• Jsem vyrobený ručně, precizně nazdoben s důrazem na detail.• Rád vás všude doprovodím.• Když se mnou zažijete všední i…
Čakry v šamanské praxi
Originál, Jolana Škachová Kresba malba, signováno. Technika: akryl, mastný pastel Formát: 135 cm x 100 cm šepsovaná čtvrtka Obraz zasílám v tubusu.
Achát je směsí chalcedónu, křemene a opálu, které se ukládaly v tenkých barevných vrstvičkách kolem krystalického jádra nebo cizorodé částice.
Materiál šperku: nerezová ocel (18) kůže (12) bižuterní kov (3) akrylát (6) ametyst (1) silikon (1) dřevo (
krystaly Swarovski (6) krystaly (15) tygří oko (2) malachit (1) tyrkys (1) achát (1)
křišťálacháthematitrůženínjaspisametystperla říčníjadeitkoráltyrkystygří okogranátskleněné korálkylabradoritamazonitonyxavanturínopálcitrínláva
Krajská výstava Zlín 31.5.2014 - výsledky
Šutrárna u Brigid – – Hodnocení 5 založeno na 1 recenze „jsou to krásné umělecké kousky, co kus to originál!!!
V originále Mikao Usui používal Originál pěti císařských zásad zásady zformulované císařem MeiJi. Reiki I 4 Jiří Polcar 2016 Fonetický přepis : Shoufuku no hihoo manbyo no ley-yaku : Kyo dake wa 1. Okoru-na 2.
Starožitné sochy, ať už se jedná o plastiky, reliéfy, signované i nesignované originiály či repliky.