Loading color scheme

× Want to know more about the Kunena Project? See how the open source philosophy drives our community, follow our development on GitHub, and how you can participate to make Kunena even better.
Diane original achat
4 years 4 months ago #15366 by DarwinBu
Diane original achat >>>

Univerzální velikost prstenu. • Jsem opravdový šperk-originál.• Jsem třpytivý se Swarovski Elements a jsem na to hrdý.• Jsem vyrobený ručně, precizně nazdoben s důrazem na detail.• Rád vás všude doprovodím.• Když se mnou zažijete všední i…
Čakry v šamanské praxi
Originál, Jolana Škachová Kresba malba, signováno. Technika: akryl, mastný pastel Formát: 135 cm x 100 cm šepsovaná čtvrtka Obraz zasílám v tubusu.
Achát je směsí chalcedónu, křemene a opálu, které se ukládaly v tenkých barevných vrstvičkách kolem krystalického jádra nebo cizorodé částice.
Materiál šperku: nerezová ocel (18) kůže (12) bižuterní kov (3) akrylát (6) ametyst (1) silikon (1) dřevo (8) krystaly Swarovski (6) krystaly (15) tygří oko (2) malachit (1) tyrkys (1) achát (1)
křišťálacháthematitrůženínjaspisametystperla říčníjadeitkoráltyrkystygří okogranátskleněné korálkylabradoritamazonitonyxavanturínopálcitrínláva
Krajská výstava Zlín 31.5.2014 - výsledky
Šutrárna u Brigid – – Hodnocení 5 založeno na 1 recenze „jsou to krásné umělecké kousky, co kus to originál!!!
V originále Mikao Usui používal Originál pěti císařských zásad zásady zformulované císařem MeiJi. Reiki I 4 Jiří Polcar 2016 Fonetický přepis : Shoufuku no hihoo manbyo no ley-yaku : Kyo dake wa 1. Okoru-na 2.
Starožitné sochy, ať už se jedná o plastiky, reliéfy, signované i nesignované originiály či repliky.

Please Identificarse or Create an account to join the conversation.

En El Cuartito de Estética utilizamos cookies para mejorar su experiencia al navegar por nuestra página. Si quiere saber más de ello, consulte nuestra política de privacidad. Política de Privacidad